+31 6 520 735 92
 

Een toekomstbestendige ICT-Strategie voor Veluwonen

Een toekomstbestendige ICT-Strategie voor Veluwonen

Een toekomstbestendige ICT-Strategie voor Veluwonen

Bij Veluwonen, een vooruitstrevende woningcorporatie in Eerbeek, hebben we samen met Slagkracht een ambitieus traject doorlopen: van visievorming tot de daadwerkelijke implementatie van een geavanceerde ICT roadmap. Onze focus lag op het optimaliseren van processen en het toekomstbestendig maken van de organisatie.

  1. Visievorming: We begonnen met het scherpstellen van de strategische doelen van Veluwonen. Samen met het management en de stakeholders hebben we een heldere visie ontwikkeld op het gebied van digitale transformatie en efficiëntie.
  2. Roadmap Ontwikkeling: Slagkracht heeft de visie vertaald naar een concrete ICT roadmap. Hierin hebben we de prioriteiten vastgesteld, rekening houdend met de bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van Veluwonen. De roadmap omvatte onder andere:
    • Microsoft 365 Migratie: We hebben Veluwonen begeleid bij de overgang naar Microsoft 365. Dit omvatte de implementatie van Teams en SharePoint, waardoor medewerkers naadloos kunnen samenwerken, documenten delen en efficiënt communiceren.
    • Efficiënte Processen: Door slimme integraties en automatisering hebben we de processen binnen Veluwonen gestroomlijnd. Denk aan het beheer van huurcontracten, onderhoudsverzoeken en financiële administratie.
    • Veiligheid en Compliance: We hebben ervoor gezorgd dat alle systemen voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen en wettelijke vereisten.
  3. Implementatie: Slagkracht heeft het project van A tot Z begeleid. We hebben de technische implementatie gecoördineerd, trainingen verzorgd voor medewerkers en gezorgd voor een soepele overgang.

Het resultaat? Veluwonen beschikt nu over een moderne, geïntegreerde ICT-omgeving die klaar is voor de toekomst. Medewerkers werken efficiënter, klantgerichter en veiliger. De visie is werkelijkheid geworden, en Veluwonen kan met vertrouwen de volgende stappen zetten. Samen met Slagkracht bouwen we aan een digitale woonervaring van topkwaliteit! 

Comments are closed.

Post navigation

Previous Post :