+31 6 520 735 92
 

Ons verhaal

IT & (maatschappelijke) zorg. Steeds vaker een gedurfde combinatie. Gedurfd, want zo gemakkelijk is het niet, mensenwerk automatiseren. Want met welke software bereik je het optimale resultaat? En hoe haal je het maximale uit IT systemen?  

Daar helpen wij je graag mee. Want we zien het nog te vaak misgaan: leveranciers claimen dat hun systeem of software hét antwoord is op al jouw problemen. Logisch, want leveranciers van software zijn ten eerste leverancier van hun software. Maar hiermee behaal je niet altijd het meest optimale resultaat voor de klant.

Dat is waar wij in beeld verschijnen. Wij zijn er voor jou. We strijden voor de beste oplossing en zorgen voor het optimale resultaat. Dat doen we met onze ervaring en volle overtuiging. Samen met alle stakeholders: de gebruikers, de leveranciers, de projecteigenaren, de controllers, de administratie, de klanten van de klant, de partners van de klant. Kortom: iedereen die betrokken is bij het resultaat of daar iets van merkt.

Strijden betekent dat we altijd de belangen van onze klanten het oog houden en die verdedigen. We zijn onafhankelijk, transparant en gedreven”

Na de oplevering van een project zijn we natuurlijk niet ineens weg: we zorgen dat medewerkers zijn opgeleid om goed te werken met de systemen en houden zelf periodiek een vinger aan de pols.

Het resultaat? Een IT-oplossing die de komende jaren staat als een huis. Dat beloven we.